Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیررضا نوری پرتو و طهماسب صلح جو منتقدان و کارشناسان سینما وتلویزیون در خصوص سریال بانوی عمارت با خبرگزاری برنا به گفتگو پرداختند که در ادامه می خوانیم.

امیر رضا نوری پرتو منتقد سینما و تلویزیون در خصوص سریال «بانوی عمارت» گفت : این سریال به طور نسبی مخاطب پسنده بوده است. 

سریال «بانوی عمارت» از نظر دکوپاژ (زاویه و حرکت دوربین) و میزانسن (موضاعات جلوی دوربین) عالی بود و روی تک تک پلان ها کار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازیگران این سریال از نظر بسری نقش ها عالی ایفا کردند.

این منتقد ادامه داد: سریال«بانوی عمارت» در استفاده از رنگ و نور در پلان های مختلف عالی بود و سازندگان فیلم های تلویزیونی می توانند با استفاده از نور و رنگ های مختلف فیلم های خود را مخاطب پسند کنند.

نوری پرتو در خصوص کیفیت فیلم های تلویزیونی گفت: رسانه ما از نوع دولتی و حکومتی است و این موضوع حس رقابت را بین سازندگان مختلف از بین برده است تا وقتی که ما تلویزیون و رسانه های خصوصی نداشته باشیم باید منتظر جرقه های کوچکی مثل سریال «بانوی عمارت» باشیم.

البته سایت هایی برای پخش آنلاین فیلم های سینمایی وجود دارد اما نمی توانند رقابت چندانی با تلویزیون داشته باشند.

بر اساس آمار جدید و معتبر تلویزیون با ریزش مخاطب رو به رو شده است. برای افزایش مخاطبان تلویزیون باید سریال هایی با داستان های مختلف و جدید بسازیم نه یک عده داستان کپی شده و تکراری استفاده کنیم.

این منتقد افزود: تا به حال سریال های کمدی و تاریخی در حد عالی نداشته ایم البته استثنا نیز وجود دارد. مثلا سریال پاییخت که کمدی است اما نه با کیفیت عالی.

ساخت این نوع فیلم ها یا داستان های تکراری به تایید شدن تا نشدن این فیلم نامه ها و داستان ها برمی گردد که عده خاصی این داستان ها و فیلم ها را تایید می کنند.

نوری پرتو در خصوص ساخت فصل دوم سریال «بانوی عمارت» گفت: برای ساخت فصل های بعدی یک سریال باید دید این سریال درآمد زایی داشته یا خیر. هزینه های خرج شده برای این سریال تامین شده یا خیر و بعد از آن با فیلم نامه ای قوی تر از فصل قبلی به ساخت فصل جدید سریال پرداخت.

 این منتقد در انتها گفت : سریال «بانوی عمارت» در مقایسه با دیگر کارها موفق بوده است.

طهماسب صلح جو منتقد سینما و تلویزیون در خصوص سریال «بانوی عمارت» گفت: معیار موفقیت این سریال  به استقبال بینندگان تلویزیون بستگی دارد.

اینطور به نظر می آید که این سریال جذابیت های زیادی برای مردم دارد از درام های خانوادگی تا بستر  تاریخی دوران قاجار هر کدام جذابیت خاصی برای مخاطبان دارد.

داستان این فیلم حول محور قهر ها و آشتی ها، کشمش ها و دوستی دشمنی ها می چرخد و اتفاقات آن باید جذابیت بیش از حد فیلم شده است.

این منتقد در خصوص ساخت فصل دوم سریال «بانوی عمارت» گفت : برای ساخت فصل دوم سریال باید دید این سریال موفق بوده است یا خیر.

سریال«بانوی عمارت» نسبتا موفق بوده است اما قابل مقایسه با فیلم های ساخته علی حاتمی نیست. علی حاتمی برای ساخت فیلم هایی با تمدن کهن روی جغرافیا، دیالوگ و... انواع ریزه کاری را انجام می داد تا به نزدیک ترین حالت ممکن برسد.

صحیح است که این فیلم متعلق به زمان قاجار است اما در مقایسه با فیلم های زمان قاجار جذابیتی ندارد.

این فیلم از نظر دکور، طراحی دیالوگ ها برای بیان احساسات قابل مقایسه با فیلم های حاتمی نیست. بازی بازیگران خوب است اما کاراکتر خیلی خوب طراحی نشده که عالی باشد.

این منتقد ادامه داد: اولین نکته ای که باید برای ساخت سریال ها و برنامه های تلویزیونی در نظر گرفته شود مخاطب شناسی است .

سازندگان تلویزیونی باید مخاطب شناسی بدانند و براساس آن فیلم های خود را بسازند.

 

 

خبرنگار: رقیه ندایی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ارشاد نقد منتقد فصل دوم بانوی عمارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۲۴۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف استاندار روحانی به موفقیت دولت رئیسی

استاندار گلستان در دولت روحانی، به روزنامه هم‌میهن گفت: «سال آینده دست‌کم ۳۷۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه خواهیم داشت. رئیسی به چاهی افتاد که مجلس قبل، برای روحانی کَند».

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، هادی حق‌شناس می‌افزاید: «مجلس قبل، بودجه ۱۳۹۹ را با ۴۰۰ هزار میلیارد تومان افزایش منابع درآمدی پیش‌بینی کرد تا دولت روحانی را در مضیقه قرار دهد و دیدیم که به کسری بودجه منجر شد؛ اما نکته اینجاست که این کار سبب شد در دولت رئیسی هم این کسری‌ها تکرار شود. به عبارت دیگر چاهی که برای دولت روحانی کندند، خودشان را گرفتار کرده و دولت رئیسی را به چاه انداخته است».

این سخنان از ابعاد مختلف قابل تامل است. نخست این که اکثریت مجلس دهم، حامی دولت روحانی بودند. مجلس دهم، سه فراکسیون داشت که دو فراکسیون آن، متعلق به آقایان عارف و لاریجانی بودند و در کنار هم، متحد دولت روحانی محسوب می‌شدند.

ثانیا، موضوع کسری بودجه هنگفت در دولت روحانی، فراتر از نقش مجلس بود و بیش از هر چیز، به آرزواندیشی برجامی دولت برمی‌گشت. دولت با توقف اصلاحات اقتصادی درونزا و شرطی کردن اقتصاد به برجام، و سپس انفعال مطلق در مقابل عهدشکنی برجام، با سقوط سنگین در آمد نفت مواجه شد و حال آن که به افزایش بی‌رویه هزینه‌ها دامن زده، خزانه ارزی را حراج/ جارو کرده، و تورم ۶۰ درصدی را به ارمغان آورده بود.

ثالثا سخنان استاندار سابق گلستان، اذعان تلویحی به موفقیت نسبی دولت رئیسی است. حق‌شناس می‌گوید «سال آینده ۳۷۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه خواهیم داشت». این در حالی است که دولت روحانی در سال ۱۴۰۰، کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیارد تومانی را به ارث گذاشت.

به این ارثیه باید بیش از هفت برابر شدن حجم نقدینگی، بدهی ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومانی، و سررسید سود و اصل اوراق به میزان ۵۰۰ هزار میلیارد تومان را هم علاوه کرد؛ که در کنار معدل رشد تقریبا صفر درصدی ۸ سال دولت روحانی، به تورم ۶۰ درصدی ختم شد.

وقتی موتور تورم در این سطح انفجاری روشن شد و به مدت چند سال بالای ۴۰ درصد برقرار ماند، نتیجه طبیعی آن باید این می‌شد که رقم کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیاردی سال ۱۴۰۰ (شروع دولت رئیسی) سالانه
۴۰ تا ۶۰ درصد افزایش یابد.

به بیان دیگر، این رقم به اعتبار انباشت بدهی‌ها و هزینه‌ها و نرخ تورم، باید در سال بعدی به دست‌کم ۷۲۰ هزار میلیارد تومان، و دو سال بعد (۱۴۰۲) به بیش از ۱۰۰۰ هزار میلیارد تومان می‌رسید؛ اما دولت موفق شده، رقم کسری محتمل را طبق برآورد استاندار دولت روحانی، در سقف ۳۷۰ هزار میلیارد تومان نگه دارد.

این در حالی است که در دو سال گذشته، هزینه‌های زیر هم انجام شده است:
- تسویه ۴۶۴ هزار میلیارد تومان از بدهی‌ها و تعهدات.
- تسویه حدود ۳۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی اصل و سود اوراق.
- تسویه ۱۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی به صندوق‌های بازنشستگی.
- اختصاص ۴۰ هزار میلیارد برای رتبه بندی معلمان.
- تسویه ۵۴ هزار میلیارد بدهی به بانک مرکزی.

دولت در همین دوره موفق شد صادرات نفت را که به زیر ۳۰۰ هزار بشکه رسیده بود، به حدود ۱/۵ میلیون بشکه افزایش دهد و ضمنا رشد اقتصادی را به بیش از ۴.۵ درصد در سال گذشته برساند.

منبع: کیهان

دیگر خبرها

  • درباره آخرین وضعیت مجموعه‌ای بلاتکلیف/ چرا سریال حضرت معصومه(س)ساخته نمی‌شود؟
  • آنچلوتی: کامبک‌های ما جادویی‌اند و توضیحی ندارند
  • پرتاب ۴ ماهواره با یک موشک به مدار زمین
  • (تصاویر) باغ و عمارت زیبای فتح آباد
  • محرم فقط یکروز آرزوی باخت سپاهان را دارد!
  • اعتراف استاندار روحانی به موفقیت دولت رئیسی
  • ثبت رکورد تاریخی دانشگاه تبریز با صعود ۲۸ پله‌ای در نظام رتبه‌بندی تایمز
  • فوتبال از دریچه فان؛ پول به معنای موفقیت نیست
  • توخل: شانس برد رئال حداکثر 51 درصد است
  • عاشقانه «نیلگون» با مثلث فروتن، حجار و درخشانی می‌آید